Rólunk

Rólunk

Jüllich Technology egy dinamikusan fejlődő Innovatív vállalat, mely ugyan alacsony profit mellett, de évről évre megduplázza forgalmát.
2015-ben alakult független társaság.

Tulajdonosként 23 év üvegipari és gépipari tapasztalat mellett szakmai és kapcsolati tőke birtokában alapítottam ezen vállalkozásomat. (Alapítója voltam többek között több Jüllich Glas érdekeltségű cégnek és a Jüllich Solar napelemgyártó cégnek is. Részvényese vagyok a Jüllich Glas Holding Zrt.-nek, de operative nem foglalkozom ezen és ehhez tartozó vállalkozásokkal.

Időmet és energiámat az innováció és az újdonságok, technikai megoldások kutatása tölti ki. Számos innovációban és szabadalomban vagyok érdekelt.

Jüllich Technology fő tevékenysége a Pvc Ablakgyártó gépek, Alumínium megmunkáló gépek és egyedi gépek gyártása. (3D nyomtató stb.)
A 12 ha Iparterületünkön 11.000m2 csarnokban a gépgyártás mellett tavalyi évben elkezdődött az Iroda-Street food- Nyaraló és egyéb acélszerkezetes mobil épületek gyártása.

 

Komoly szakmai tapasztalattal rendelkező és hűséges munkatársainknak köszönhetően folyamatosan bővül vevőkörünk.
Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt időszakban eladott berendezéseinkkel számításaink szerint több mint 1 millió darab ablakot gyártottak le vevőink, valamint tucatnyi speciális épületet építettünk acélvázból.

Sok visszatérő magyar vevőnk mellett, sok külföldi vásárlónk van, akik egymásnak ajánlják berendezéseinket.
Nagy figyelmet és energiát fektetünk a minőségre, tartalék alkatrészek biztosítására, gépek szervizelésére.

Amiért dolgozunk:

Piacokon felmért – valódi szükségleteknek megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítő berendezések gyártása és forgalmazása versenyképes árakon. Célunk, hogy meghatározó piaci részesedést érjünk el, és így nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partneri és munkatársi megelégedettséggel tudjunk tevékenykedni.

 • A vállalatunk alapértékként tekint munkatársaira. Hitvallásunk, hogy munkatársainknak nem származhat (üzleti) haszna abból, amiből másnak (üzleti) kára származik. A vállalat csak olyan eszközt, szolgáltatást adhat el partnereinek, vevőinek, amire azoknak valóban szükségük van.
  Megbízhatóság, a szóbeli és írásbeli megállapodások minden pontja tekintetében.
 • Pontosság és alaposság, a munkavégzésben.
 • Diszkréció, az ügyfeleinkkel kapcsolatos valamennyi információt illetően.
 • Szakmai tisztesség, az adatok felhasználásában, a módszerek alkalmazásában, az eredmények meghatározásában és elemzésében.
 • Rugalmasság, az üzleti partnereinkkel való kapcsolattartás tekintetében.
 • Gyorsaság, ami a kiemelkedően gyors átfutási határidőkben nyilvánul meg.
 • Felelősségvállalás, az elvégzett munkáért és vizsgálati eredményekért.

Fejlődési pályánk

A vállalat kiegyensúlyozott, fenntartható fejlődési pályán áll.
2018-ban elértük a fél milliárd forintos árbevételt. A 2019. évben megközelítettük az 1 milliárd forintos forgalmat. (Köszönet illeti megrendelőinket, bizalmuk erősít bennünket.) 2020. évi tervünk megalkotásakor ismét a fenntartható növekedést célozzuk meg.

Beszállítóink

Tevékenységünket és fejlődésünket segítik a minőségi beszállítóink, alkatrész és gépegység beszállítóink. Közel 200 hazai és külföldi beszállítóval aktív kapcsolatunk van. Gépek letervezését követően törekszünk arra, hogy minél komplettebb alkatrész egységekben érkezzenek be a termékek, hogy az összeszerelésre, beállításokra és szoftver programozásra jusson minőségi időnk a rövid szállítási határidők betartása mellett.
Jelenleg 30 munkatársunk van. 

Szolgáltatásaink

A vállalat filozófiájából fakadóan mindig is arra törekedtünk, hogy ne egyszerű gyártók és értékesítők legyünk, hanem hozzáadott értéket teremtsünk, minél magasabb szinten kielégítve partnereink szükségleteit. Így a gépek beállítása, felprogramozása, betanítások és folyamatos vevőszolgálati segítség a működtetését folyamán alapnak tekinthető:

 • Magas szintű technikai támogatás minden általunk értékesített termékkörben
 • Műszaki oktatások szervezése (felhasználói tanfolyamok, továbbképzések, workshopok)
 • Presales támogatás (partnerrel való közös igényfelmérés, megoldás összeállítás és testreszabás, ajánlatírás, prezentálás)
 • Közvetlen és közvetett marketingtámogatás viszonteladóknak (elektronikus anyagok, prezentációk, konzerv anyagok, közös akciók)
 • Végfelhasználói termékbemutatók, élő demók, betanítások
 • Ingyenes leszállítás, telepítési lehetőség
 • Helyszíni szegítség a telepítésben, hibaelhárításban
 • Telepítési vázrajz készítése
 • Meglévő szoftverekhez illesztés, rendszeradminisztrátorokkal kommunikáció
 • Megmunkáló és CNC berendezésekhez távfelügyeleti hozzáférés, egyéni igényeket kielégítő kamerarendszerek beépítése, telepítése

Vevőinknek megbízhatóságot és gyártási biztonságot adnak gépeink és szervízhátterünk.
Évtizedes iparági ismeretekkel rendelkező Szakemberek segítik a munkájukat!

Az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerrel elköteleztük magunkat szolgáltatásaink minőségének állandó javítása mellett, törekedve ügyfeleink igényeinek megismerésére és a vállalt feladatok megfelelő színvonalú és minőségű elvégzésére.

Minőségpolitikánk a következő feladatokat határozza meg számunkra:

 • Beszállítói és alvállalkozói partnereinket tudatosan választjuk meg a hatékony és gördülékeny együttműködés érdekében.
 • Igyekszünk megrendelői körünket bővíteni, amihez elengedhetetlen a megelégedett vevői ajánlás. Ennek érdekében a megrendelők megelégedettségére és véleményére mindig maximálisan odafigyelünk.