Jüllich Technology

Teljesítményfokozók

Bemutatjuk a jövő energiamegoldását! Fedezd fel, hogyan növelheted hatékonyságodat és takaríthatsz meg pénzt napelem és teljesítményfokozó rendszereddel. Lépj be az energiaváltás világába még ma!

Jüllich Technology termékek

Magas hatásfok (akár 88%-os hozam növekedés)

Márkafüggetlenül bármilyen típusú inverterhez csatlakoztatható

Megemeli a panelekből kijövő feszültséget így növelve a string feszültséget és ezzel együtt a teljesítményt

Nincs szükség külső drága kommunikációs eszköz telepítésére

Régi típusú csökkent teljesítményű panelek teljesítményét is képes megnövelni így növeli a string feszültséget

Más gyártóktól származó termékek

Alacsony hatásfok (akár 25%-os hozam növekedés)

Általában csak saját márkájú inverterhez csatlakoztatható

Egységesen a string legalacsonyabb panelfeszültségéhez igazítja a többi panel feszültségét

Monitorozásához külső kommunikációs eszköz felszerelése szükséges

Régi típusú panelekre való telepítéskor a legalacsonyabb feszültségű panelhez igazítja a stringet

Napenergia Egyszerűen és Hatékonyan Mindenki Számára

A napelem teljesítményfokozók forradalmasítják az energiafelhasználást, segítve mind a magánszemélyeket, mind a vállalatokat. Magánszemélyek számára ezek az eszközök egyszerűsítik az otthoni energiatermelést, csökkentik a számlákat és hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Vállalatoknak pedig kiváló befektetési lehetőséget kínálnak, mivel növelik az energiahatékonyságot, csökkentik a költségeket és erősítik a fenntarthatósági profiljukat. Ismerje meg, hogyan teheti egyszerűvé és hatékonyabbá mindennapjait a napelem teljesítményfokozókkal!

Segítség a kisvállalkozások növekedéséhez 

A napelem teljesítményfokozók segítenek a kisvállalkozásoknak csökkenteni az energia-költségeket, fenntarthatóbbá válni, hosszú távon megtakarításokat realizálni és versenyelőnyt szerezni a piacon.

Energia-költségmegtakarítás

Versenyelőny és hitelesség

Hosszú távú megtakarítás

Fenntarthatóság és környezetvédelem

SEGÍTSÉG A VÁLLALATOK NÖVEKEDÉSÉHEZ TECHNOLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL

Pénzügyi nyomonkövetés

A napelemrendszerek monitorozására és teljesítményének követésére szolgáló technológia segítségével a vállalkozások könnyen nyomon követhetik az energiafogyasztást és az energiatermelést, ami pénzügyi döntéseik jobb meghozatalához vezethet.

Megtakarítás

A napelem teljesítményfokozók javítják a napelem rendszerek hatékonyságát, csökkentve az energiaköltségeket, ezzel lehetővé téve a kisvállalkozásoknak a profit növelését.

Versenyelőny

A napelemek és kapcsolódó technológiák használata erősíti a vállalkozások versenyelőnyét a piacon, emellett pozitív üzenetet közvetít vásárlóik és üzleti partnereik felé a fenntarthatóságról, ami hosszú távú növekedést és hitelességet eredményez.

Pénztárcabarát

A napelemrendszerek hosszú távon jelentős megtakarításokat eredményezhetnek az energiafelhasználás csökkentésével, ami elősegítheti a vállalkozások pénzügyi stabilitását.

Környezettudatosság

A napelemek környezetbarát energiaforrásokon alapulnak, és a teljesítményfokozók tovább javítják hatékonyságukat, segítve a vállalkozásokat az ökológiai lábnyom csökkentésében, ami pozitív hatással van környezettudatos imázsukra.

Gyors növekedés

A napelemek telepítése és a hozzájuk kapcsolódó technológiai fejlesztések hozzájárulhatnak a vállalkozások fenntartható növekedéséhez, mivel csökkentik az energiaköltségeket és javítják a hatékonyságot.

Otthoni Napelem Teljesítményfokozók

Egyszerűbb, fenntarthatóbb és költséghatékonyabb energiafelhasználás. Fedezze fel, hogyan segíthetnek a mindennapokban és a pénztárcája védelmében!”

Segítünk a Növekedésben!

Szolgáltatásunk segít a növekedésben. Válassza teljesítményfokozóinkat, hogy növelje napelem rendszere hatékonyságát és termelését!

REFERENCIÁK

„A segítőkész hozzáállás, a megoldó képesség és a komoly fejlesztő gárda által nyújtott előnyök miatt a jövőben is támaszkodni kívánunk a Jüllich-Technology  szakértelmére a gépbeszerzéseink során.”

Bakos József

ügyvezető igazgató

DELTA Kft.

„Ezúton szeretném elégedettségemet kifejezni a Jüllich Technology dolgozóinak és Jüllich József Úrnak az elmúlt 2 évben végrehajtott technológiai fejlesztéseinek során tanúsított professzionális segítségükért.”

Pető Károly

ügyvezető igazgató

LIMAKER Kft.

„Szeretném megköszönni a Jüllich Technology dolgozóinak a gyors és hatékony munkáját az elmúlt évekre visszamenően, gépparkunk bővítésében műszaki fejlesztésében melyet a vállalkozásunk telephelyén hajtottak végre.”

Jász-Ablak Kft.

Leendő partnereink részére igény esetén biztosítunk teszt eszközöket. Az alábbi űrlap kitöltésével igényelhető.

A beérkező levelek feldolgozása után kollégáink rövidesen felveszik Önökkel a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

8 + 9 =