+ 36 30 946 7758 info@jullich.com

Saját és saját márkás termékeink

Tavalyi fejlesztésünk keretében új üzemcsarnokot indítottunk el Sárbogárdon.

Terveink szerint a 11ezer négyzetméteres csarnokban kapott helyet a gépgyártás, összeszerelés és logisztika, mely nem csak a PVC nyílászáró gépekre korlátozódik. A bő helykínálatnak köszönhetően kialakítottunk egy bemutató termet, ahol első lépésben a PVC gépek élőben és gyártás közben is megnézhetők és kipróbálhatók. Mely elsősorban a export piacaink, főként a Lengyel piaci bővülés, értékesítési volumeneink növelése érdekében fontos.

Lézervágást és lemezmegmunkálást a csarnok melletti 1000m2-es darupályás TMK üzemrészbe tervezzük a forgácsoló és megmunkáló gépekkel egy légtérbe. Porfestő üzem pedig egy külön erre a célra átalakítás alatt álló 1600m2 és üzemegységbe kerül, melynek energia szükségletéhez a tulajdonunkban lévő trafóállomás beüzemelése elkezdődött.

Beruházásunk és fejlesztésünk lehetővé teszi mind a termelés során alkalmazott technológia további fejlesztését, mind a munkavállalói létszám növelését hosszú távra gondolkozva.

Összességében pedig a termelés volumenének és szakmai, technológiai színvonalának növelését tervezzük. Szerviz mérnökeink, tervező és villamos mérnökeink magas szintű műszaki képzési támogatásával.

További fejlesztésünk és célunk ebben az évben a jól működő saját és saját márkás Pvc nyílászáró gépek gyártása és összeszerelése mellett más iparágakban is keresett CNC vezérelt automata gépek, robotok és összeszerelő sorok tovább fejlesztése.

Címünk

Telephely és gyártás

H-7000 Sárbogárd, Árpád u.114

Székhely

H-1011 Budapest, Ponty u.16.AL.1

Elérhetőségeink

Telefon: + 36 30 946 7758
E-mail cím: info@jullich.com