Saját és Saját márkás termékeink.

Tavalyi fejlesztésünk keretében új üzemcsarnokot indítottunk el Sárbogárdon.

Terveink szerint a 11ezer négyzetméteres csarnokban kapott helyet a gépgyártás, összeszerelés és logisztika, mely nem csak a PVC nyílászáró gépekre korlátozódik. A bő helykínálatnak köszönhetően kialakítottunk egy bemutató termet, ahol első lépésben a PVC gépek élőben és gyártás közben is megnézhetők és kipróbálhatók. Mely elsősorban a export piacaink, főként a Lengyel piaci bővülés, értékesítési volumeneink növelése érdekében fontos.

Lézervágást és lemezmegmunkálást a csarnok melletti 1000m2-es darupályás TMK üzemrészbe tervezzük a forgácsoló és megmunkáló gépekkel egy légtérbe. Porfestő üzem pedig egy külön erre a célra átalakítás alatt álló 1600m2 és üzemegységbe kerül, melynek energia szükségletéhez a tulajdonunkban lévő trafóállomás beüzemelése elkezdődött.

Beruházásunk és fejlesztésünk lehetővé teszi mind a termelés során alkalmazott technológia további fejlesztését, mind a munkavállalói létszám növelését hosszú távra gondolkozva.

Összességében pedig a termelés volumenének és szakmai, technológiai színvonalának növelését tervezzük. Szerviz mérnökeink, tervező és villamos mérnökeink magas szintű műszaki képzési támogatásával.

További fejlesztésünk és célunk ebben az évben a jól működő saját és saját márkás Pvc nyílászáró gépek gyártása és összeszerelése mellett más iparágakban is keresett CNC vezérelt automata gépek, robotok és összeszerelő sorok tovább fejlesztése.